Viajar con vapeador

Si la teva passió és vapejar i estàs properament per viatjar per primera vegada amb el teu cigarret electrònic, estaràs preguntant-te si és permès portar-lo amb tu. Viatjar amb vapejador és possible, però, hi ha algunes regles que cal tenir en compte per així no emportar-se un mal gust durant el viatge.

Hi ha diferències entre portar un vaporitzador a l'equipatge de mà i portar un vaporitzador a l'equipatge facturat, així que assegura't de conèixer les regles per evitar que et confisquin cigarret electrònic.

Primer de tot, sí que pots viatjar amb vapejador però únicament hauràs de portar-lo al teu equipatge de mà. La TSA en realitat requereix que l'empaquis al teu equipatge de mà, no al teu equipatge facturat, per la qual cosa probablement sigui una cosa bona per a la majoria de vosaltres poder portar-ho amb si. Però com a recordatori, deixa-ho a la teva bossa, no està permès vapejar a bord de l'avió.

Mai no encenguis el vaporitzador mentre estàs en vol. No es permet utilitzar-lo ni carregar-lo. És possible que vulgueu desconnectar la bateria per eliminar la possibilitat d'encendre-la accidentalment.

La raó per la qual no pots empacar el teu vape a l'equipatge facturat és degut a les bateries i al risc d'incendiar-se. Això s'aplica a totes les cigarretes electròniques, bolígrafs vaporitzadors o dispositius similars. Tingues això en compte de sempre revisar les normes de l'aerolínia amb la qual vas viatjar.

I el suc electrònic?

Atès que el suc electrònic per vapejar és de fet un líquid, ha de seguir les regles de seguretat normals pel que fa als líquids de les aerolínies. Això significa que, pots portar líquid per a vapejar al teu equipatge de mà sempre que el recipient sigui de 3.4 unces (100 ml) o menys i càpiga a la teva bossa de líquids transparent amb tancament d'1 quart de galó.

Les quantitats més grans poden empaquetar-se al teu equipatge facturat sense cap problema.